Skip to content

Content

SÖK

jobb

Water Company söker en student med intresse för LCA och energifrågor som kan hjälpa företaget att göra en av deras vattenautomater klimatneutrala.

Game Rendering Research Master Student

Dow vill få hjälp med att del hitta sätt för att minimera slöseri med energi i nuvarande processer och dels hitta nya energislag för att driva produktionen.

MSc thesis work for one or two engineering students. The work includes 3D modelling of subsurface properties and possibly verification of results by field work.

Uppgiften består av att ta fram ett förslag på användargränssnitt och uppbyggnad av en inspirerande applikation som uppmuntrar till beteendeförändring kring konsumtion.

Arcus begravningsbyrå vill undersöka de aktuella kistornas miljöpåverkan. Uppgiften handlar därför om att göra en Livscykelanalys på kistmodellen som tillverkas i poppel

Uppgiften går ut på att identifiera och kategorisera Arcus miljöpåverkan samt diskutera hur de kan arbeta med Klimatsmarta begravningar.

Företaget vill undersöka hur läget ser ut kring utvecklingen av biobaserade alternativ till eten/propen. Går de att framställa av biobaserade råvaror exempelvis cellulosa?

DOW vill hitta nya vägar för att tömma sina råvarubehållare på, då nuvarande metod är ofullständig och därmed ohållbart ur ekonomiskt, miljömässigt och socialt perspektiv.

The DOW Chemical Company vill hitta lösningar för att optimera reningen i sin ultrafiltreringsanläggning i produktionen i Landskrona.

327 resultat hittades i 0,004 sekunder