Online event

Vill du jobba med hållbarhet?

Om karriärmöjligheter redan under studietiden

5 May 12:00 - 13:15 CEST

Add to calendar

Organised by Lund University

The event has passed
Drömmer du om att arbeta med hållbarhet i framtiden? Redan under studietiden finns det goda möjligheter att samla på sig värdefulla erfarenheter! Under detta digitala panelsamtal får du veta mer om möjligheterna hos Miljöbron Skåne, Sustainergies och VentureLab by Lund University.

Den 5 maj har Abetslivssamverkan vid Lunds universitet bjudit in Miljöbron Skåne, Sustainergies och VentureLab by Lund University till ett digitalt panelsamtal om karriärmöjligheter inom hållbarhetsområdet. Organisationerna hjälper studenter som drömmer om att få jobba med hållbarhet inom olika branscher. Panelen börjar med att presentera sina respektive verksamheter och vilka möjligheter som finns hos dem. Därefter följer diskussion om karriärmöjligheter och tillfälle för publiken att ställa frågor.

I panelen:

• Malin Planander, Verksamhetsledare på Miljöbron Skåne

• Julia Labbart, Rekryteringsansvarig på Sustainergies

• Emelie Ottosson, Affärsutvecklare på VentureLab by Lund University

Anmälan till panelsamtalet – Zoom registreringslänk

Evenemanget arrangeras som en del av Hållbarhetsveckan 2022.

Do you want to organise your own virtual event?