Physical event

Fullbokat/Fully booked! CV-fotografering / CV Photo Shoot

Uppdatera ditt CV med en ny bild! / Update your CV with a new picture!

31 May 10:00 - 13:00 CEST

Add to calendar

Utanför Palaestra, Lundagård, Paradisgatan 4, Lund, Sweden

Organised by Lund University

The event has passed

Fullbokat/Fully booked!

(English below)

Passa på att ge ditt CV ett rejält uppsving! Denna dag kan du få en professionell bild tagen av en fotograf – perfekt att pryda ditt CV och LinkedInprofil med. En bra bild kompletterar dina ansökningshandlingar och ger ett professionellt intryck.

Vill du även få ditt CV granskat av universitetets karriärvägledare? CV-granskning pågår samtidigt som fotograferingen i Palaestra, Paradisgatan 4.

Jag vill läsa mer om CV-granskningen

Den 18 maj skickas en mejlbekräftelse med vilken tid du har tilldelats för fotografering och/eller CV-granskning den 31 maj. Aktiviteterna har ett begränsat antal platser, först till kvarn gäller.

-------

In English

Give your CV a real boost! On this day you can have your professional photo taken by a photographer – a great way to complete your CV and LinkedIn profile.

Do you also want to have your CV reviewed by a university career advisor? CV reviewing will take place at the same time as the photo shoot, inside Palaestra, Paradisgatan 4.

I want to know more about the CV review

On 18 May, an email confirmation will be sent to you with your time slot for the photo shoot and/or CV review on 31 May. The activities have a limited number of spots.

How to get to Fullbokat/Fully booked! CV-fotografering / CV Photo Shoot

Do you want to organise your own virtual event?