Om MyCareer

MyCareer är en global portal med fokus på studenters jobb- och karriämöjligheter. MyCareer bygger på ett samarbete mellan Lunds universitet och Graduateland.
Studenter

Kickstarta din karriär

Du som student har möjlighet att skapa en personlig profil och anpassa dina sidor utifrån studieinriktning, kompetenser och önskemål om jobb. Du kan exponera dig själv mot framtida arbetsgivare och följa dessa från din personliga profil. Du kan också prenumerera på annonser från flera hundra olika företag och därmed vara uppdaterad om relevanta jobb som passar just dig.

För arbetsgivare

Hitta rätt kandidat

Som företag har du möjlighet att få kontakt med studenter och nyutexaminerade från MyCareer inom ett brett utbud av olika utbildningar. Du har möjlighet att rikta dina erbjudanden till specifika målgrupper och därmed uppnå en mer effektiv rekryteringsprocess och bli en attraktivare arbetsgivare.

Hitta dina kandidater idag
Vad är Graduateland?

Ett internationellt nätverket

MyCareer är en del av Graduatelands nätverk som består av karriärportaler för studenter och nyutexaminerade tvärs över intresseorganisationer, skandinaviska- och internationella universitet.

Friskrivningsklausul:
De länkar som förekommer på webbplatsen tillhandahålls endast i informationssyfte. Lunds universitet ansvarar inte för innehåll eller tillgänglighet till eventuella andra webbplatser som kan nås via länk från webbplatsen eller från annan webbplats tillhörande Lunds universitet.

Webbplatsen kan innehålla länkar till webbsidor tillhörande tredje man. Lunds universitet ansvarar inte för att behandling av personuppgifter sker på ett korrekt sätt på dessa webbsidor.

Kontakt

All försäljning och utveckling av MyCareer sköts av Graduateland ApS.
För mer information, vänligen kontakta ansvarig person på Graduateland ApS.

Har du frågor eller funderingar?

Mikkel Thorup Pedersen
Graduateland ApS
Ansvarig för MyCareer
Direkt: +45 31197939
E-post: mtp@graduateland.com
Är du arbetsgivare och behöver hjälp? Kontakta: sales@graduateland.com
+45 5054 9929

MyCareer

Vill du veta mer om samarbeten på universitetet?

Susanne Linné, karriärinformatör
Telefon: +46 46-222 43 75
E-post: susanne.linne@er.lu.se