Bli bäst på test!

Vill du prova på att utföra personlighets-, begåvnings-, och logiska tester samt få feedback på dessa?

Ekonomihögskolans Karriärcenter presenterar

16:15 till 19:00

Bli bäst på test!

Eventet har utlöpt

Om Bli bäst på test!

Missa inte din chans att få lära dig mer om hur arbetspsykologiska tester och förbereda dig för en bättre prestation under anställningsintervjun!

Stefan Lindstam, leg. Psykolog, kommer att ge dig chansen att utföra ett personlighetstest, ett begåvningstest och ett logiskt test samt ge dig personlig feedback på dessa. Stefan kommer även att berätta om vad dessa test mäter och hur testresultat brukar tolkas.

Testen kommer att genomföras elektroniskt, så du måste ta med dig en egen laptop eller surfplatta som går att ansluta till Internet.

Anmäl dig här i MyCareer!

Välkomna!

Please note that this event will be given in Swedish.

Eventet har utlöpt

Sal EC3:210 på Ekonomihögskolan, Tycho Brahes väg 1, Lund, Sverige