Lund University Graduate Fair

Looking to further your education after graduation? Attend the Graduate Fair and discover your options for Master's degrees at Lund Universi

Lund University presenterar

16:00 till 19:00

Lund University Graduate Fair

Om Lund University Graduate Fair

About the Graduate Fair

The Lund University Graduate Fair brings together representatives from our range of 100 Master's degree programmes taught in English.

This is your opportunity to learn more about the programmes we offer, which programmes best match your academic background and career interests and what makes a strong application. Find out how to apply, which documents you need to submit and whether you are eligible for scholarships.

Who can attend?

All prospective graduate students are welcome! Whether you are a current Swedish or international undergraduate student at Lund University, a visiting exchange student, or a prospective student from anywhere in Sweden or abroad, we welcome you to the Lund University Graduate Fair.

Register now!

Registration form to attend the Graduate Fair 30 November 2017 (external webpage link)

Campus tour

Visitors to Lund University can also join an afternoon campus tour, held prior to the fair. Register to attend the fair and campus tour using the link above!

Planerar du att läsa vidare efter din kandidatexamen?

Besök vår Graduate Fair för att lära dig mer om Lunds universitets internationella masterprogram!

Lunds universitets Graduate Fair är en utbildningsmässa för dig som är intresserad av att läsa ett internationellt mastersprogram på engelska vid Lunds universitet. Under mässan kommer representanter från våra 100 internationella mastersprogram att finnas representerade för att möta alla intresserade studenter.

Graduate Fair är din chans att lära dig mer om vilka internationella mastersprogram som erbjuds och vilka program som passar just din akademiska bakgrund och ditt karriärintresse. Mässan är också en möjlighet för dig att få reda på hur du gör en komplett ansökan, vilka dokument du behöver skicka in och du ska tänka kring de programspecifika dokument som kan krävas av programmen.

Notera att ansökningsperioden för våra internationella mastersprogram är 17 oktober- 15 januari, för studier som startar på höstterminen 2018.

Vem är mässan till för?

Alla presumtiva mastersstudenter är välkomna! Oavsett om du är en nuvarande svensk eller internationell kandidatstudent vid Lunds universitet eller en presumtiv student från Sverige eller utomlands, så är du välkommen!

Registrera dig nu!

Registrera dig här för att delta på Graduate Fair 30 november 2017 (länk till extern webbplats)

Notera att presentationer och material kommer att vara på engelska, då undervisningsspråket på samtliga internationella mastersprogram är engelska. Självklart går det även bra att ställa frågor på svenska.

Rundvandring på Lunds universitet

Som besökare kan du också delta på en rundtur kring universitetsområdet, som hålls under eftermiddagen innan mässan startar. Registrera dig för att delta på mässan och rundvandringen genom länken ovan!

LUX, Helgonavägen 3, Lund, Sverige